caesval

Alumnes-Llavor

Després de la primera visita que vam realitzar als Centres Educatius, seleccionarem a 2 o 3 alumnes perquè es converteixin en els nostres alumnes- llavors. La missió dels alumnes- llavor és el convertir-se en professors durant la segona visita als Centres Educatius explicant als seus companys els experiments que es realitzaran.

Els alumnes- llavor van al curset a la Universitat Col·laboradora més propera a la ciutat en què es trobin. En el curs es submergeixen en un laboratori real i desenvolupen pràctiques de forma individual perquè tinguin més contacte amb el material de laboratori . En aquesta jornada s’instrueix als alumnes- llavor perquè puguin guiar els seus propis companys en el desenvolupament dels experiments i s’aprofita l’entorn per ensenyar-los les instal·lacions i explicar l’equipament bàsic d’una laboratori biològic. En finalitzar el curset se’ls atorga un certificat expedit per la FEBiotec.

Des de l’organització, afavorim que hi hagi els experiments amb errors perquè es discuteixin amb els alumnes- llavor i així, quan ells estiguin dirigint el taller en els seus respectius centres, poden donar explicació a les principals incidències sorgides.

Per finalitzar, se’ls expliquen els punts que han de tractar en el debat i on trobar informació. Els alumnes- llavor estan atesos en tot moment pels nostres encarregats i no sol al laboratori, s’amplia el contacte amb ells mitjançant el correu electrònic, un mitjà a través del qual poden consultar dubtes i fins i tot sol·licitar informació addicional.

Si vols ser Alumne- Llavor de Biotechnofarm en el teu Centre Educatiu, has de:

  1. Escriure una redacció amb la teva resposta a la pregunta “Què creus que pot fer la biotecnologia pel món actual?”.
  2. Omplir el formulari d’alumne-llavor corresponent a la teva província.
  3. Enviar ambdós documents a través del formulari disponible, segons la província a la qual pertanyis.

Recorda que, per a la sessió d’alumnes- llavor has de desplaçar-te a la Universitat de referència que t’hagin indicat, i que el transport corre del teu compte.

Organitza

twitter

Financen

    

Participen

                                  

Col · laboren